Over ons

Story of July: Jouw Handgetekende Verhalenwereld

Bij Story of July geloven we in de kracht van verhalen. Onze inspirerende ontwerpen, handgetekend met liefde, weerspiegelen de rijke tradities en objecten die elk hun eigen verhaal vertellen. Onze missie is om positiviteit te verspreiden en het leven in al zijn pracht te vieren door middel van onze unieke collecties. Het hoogtepunt? Het zien van onze creaties tot leven komen in jouw huis.

Ons avontuur begon met de geboorte van Bodhi in juli 2019, wat leidde tot de naam 'Story of July'. Zijn geboortekaartje werd de springplank naar het creëren van, wat wij geloven, het meest bijzondere designbedrijf. Wij zijn hier om jouw wereld te verrijken met kleur en vreugde.

Over de Designer

Tessa, een afgestudeerde van de kunstacademie, haalt haar inspiratie uit nostalgische thema's, diverse culturen en fantasievolle verhalen. Geboren in Nieuw-Zeeland, zijn haar ontwerpen diep verankerd in de schoonheid van de natuur. Met haar verfijnde en vernieuwende stijl, vormt ze de creatieve kern van Story of July. 

Duurzaamheid

Onze liefde voor de natuur weerkaatst in onze keuzes. Onze prachtige ontwerpen worden gedrukt op eco-vriendelijk papier met een FSC-keurmerk, als teken van onze toewijding aan duurzaamheid.

Volg Ons Creatieve Proces

Ontdek de magie achter elk ontwerp! We delen graag onze ontwerpprocessen op social media, en betrekken jou, onze klant, in de ontwerpbeslissingen via polls op Instagram. Blijf op de hoogte van onze nieuwste toevoegingen en collecties door ons te volgen.

Persoonlijke Service

Bij Story of July draait het allemaal om jou. Ons merk staat niet op de voorgrond; in plaats daarvan ligt de focus op het vieren van jouw speciale momenten. Met onze handige editor en persoonlijke ondersteuning ben je verzekerd van een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen. Mocht je vragen of specifieke verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Duik in de betoverende wereld van 'Story of July' en vind het perfecte kaartje dat jouw verhaal vertelt.

Warme groeten,
Tessa & Sander.