Veelgestelde vragen

Geboortekaartjes

Alle prijzen bij de geboortekaartjes zijn inclusief drukkosten en BTW. 

De verzending van geboortekaartjes is altijd gratis.

Wij werken met een externe drukker om de hoogste kwaliteit te bieden. Hierdoor is de levertijd iets langer maar daar krijg je de hoogste kwaliteit voor terug. Wij doen echter ons uiterste best om de bestelling zo snel als mogelijk bij jullie te krijgen en meestal lukt dit eerder.

Alle levertijden gelden wanneer de kaarten door de kaartjes voor 15:00 besteld zijn. Indien je besteld na 15:00 geldt automatisch de volgende werkdag. Wij doen ons uiterste best jullie bestelling zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.

 

Goedgekeurd voor 15:00

Uiterlijk Geleverd

Maandag voor 15:00

Donderdag

Dinsdag voor 15:00

Vrijdag

Woensdag voor 15:00

Zaterdag

Donderdag voor 15:00

Maandag

Vrijdag voor 15:00

Woensdag

Zaterdag voor 15:00

Donderdag

Zondag voor 15:00

Donderdag

Alle kaarten worden gedrukt op formaat 12,5 x 17,5 cm op  350 grams papier.

Wij drukken al onze geboortekaarten op 350 grams kwaliteitspapier met een klein structuurtje. Dit papier is vrij wit, maar niet helemaal hoogwit. Daardoor komen de kleuren mooi uit op dit papier. De structuur is een beetje geschept en erg subtiel, een soort gehamerde structuur, waardoor deze papiersoort een unieke en luxe uitstraling krijgt.

Omdat er voor het drukken opstartkosten worden gemaakt hebben we een minimaal aantal van 35 stuks. In ruil voor deze voorwaarde verzenden wij geboortekaartjes altijd gratis.

Het is mogelijk achteraf kaartjes bij te bestellen, echter geldt hier wel de minimale bestelhoeveelheid van 35 stuks.

Nee, dit kan helaas niet. Je kunt geen adressen vooraf invoeren waar de kaarten dan rechtstreeks naartoe worden verzonden.

Hier zijn zeker mogelijkheden voor en we denken graag met jullie mee. We kunnen bijvoorbeeld verschillende kaartjes voor elk kindje maken of een kaart aanpassen zodat er meerdere namen en gegevens op het kaartje komen. Stuur een berichtje via onderstaand formulier of neem contact op via mail dan maken we graag een opzetje voor jullie.

Algemeen

De prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Goede Vrijdag
2e Paasdag
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
1e Kerstdag
2e Kerstdag
Oudejaarsdag
Nieuwjaarsdag

Ervaring leert dat de post rond Kerst en Oud en Nieuw vertragingen kunnen oplopen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. Houd er rekening mee als je rond deze periode een bestelling hebt geplaatst.

Staat je vraag er niet bij?

Stel hem dan via onderstaand formulier.

Naam
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.